Kracht en Gezondheid Romero's Praktijk
Psychologie Praktijk
Staten Bolwerk 14
2011 ML Haarlem

Aanmelding

 

U kunt zich zowel telefonisch als via email aanmelden. Het nummer om u telefonisch aan te melden is 06-21247355.
Voor de behandeling maar ook voor de vergoeding van de behandeling heeft u een verwijzing nodig van een huisarts en medisch specialist (zoals Arboarts of psychiater). Na het eerste contact wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek.
De psycholoog zal bij de aanmelding een aantal gegevens vragen zoals naam, leeftijd, uw telefoonnummer, uw adres en informatie over uw hulpvraag. Een afspraak voor een eerste gesprek wordt gelijk bij de aanmelding gemaakt.
Er wordt gestreefd naar korte wachttijden van maximaal twee weken. Tevens zijn er voor werkende cliënten eventueel mogelijkheden om in de avonduren of op zaterdag consulten af te spreken.

Wij spreken van behandeling of therapie indien een (behandel)traject in relatie staat tot een DSM V? diagnose welke door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) en de wetenschap wordt erkend.

Voorbeelden van problematiek waarvan behandeling in de vergoede zorg valt:

 

  • Stemmingsstoornissen (bv depressiviteit)

  • Angststoornissen en/of paniekstoornissen (bv posttraumatische stressstoornissen, dwangstoornissen, verschillende vormen van angst)

  • Somatoforme stoornissen (lichamelijke klachten welke medisch niet- of moeilijk verklaarbaar of behandelbaar zijn, langdurige overspanning of ‘burn-out’).

  • Gedragsstoornissen (stoornissen in de impulsbeheersing, explosief gedrag)

  • Dissociatieve stoornissen

  • Slaapstoornissen